• TUBO

  Linija kanti Tubo pokrenuta je 2013. godine te predstavlja krunu našeg poslovanja. Tubo je sažetak naše poslovne filozofije i stečenoga znanja te je i dalje predmet razvoja i napretka.

  Dizajnerski vrlo zanimljiva i izuzetno funkcionalna, linija Tubo s više od 12 modela i preko 70 izvedbi predstavlja najpotpuniju ponudu kanti na tržištu koja ispunjava brojne zahtjeve i potrebe korisnika svih profila.

  Jasan dizajnerski koncept oblikovanja prati cijelu liniju te stvara prepoznatljiv stil kante.
  Namjena i veličina definiraju konačni izgled kante. Različiti koncepti korištenja i pražnjenja uvijek su prilagođeni potrebama korisnika.

  Temeljna karakteristika linije Tubo jest korištenje solidnih materijala koji naglašavaju robusnost i izdržljivost kanti, poput čeličnih limova debljine čak 5 mm.

 • ESCOFET

   

  Escofet je tvrtka sa sjedištem u Barceloni koja kroz projektiranje i industrijalizaciju urbanih elemenata i arhitektonski beton transformira gradove i promiče uporabu javnog prostora. Tvrtka je rođena i podignuta u Barceloni, izlog svog rada i kreativnosti. Iz našeg domaćeg grada internacionalno promičemo Escofetov mediteranski karakter, što potvrđuje i prisutnost na avenijama, parkovima, ulicama, trgovima i bulevarima širom svijeta.

  Pridonose stvaranju sveobuhvatnih projekata urbanističkog dizajna.

  Stvaraju urbane krajolike spajanjem različitih područja djelovanja u projektima arhitekata, dizajnera i krajobraza: 
  Urban Life za optimizaciju korištenja urbanih elemenata u betonu, drvetu i drugim materijalima; 
  Rasvjeta za rasvjetna rješenja u javnom prostoru; 
  Pješačenje za stvaranje i oblikovanje elemenata popločavanja i pokretljivosti; 
  i zgrade za arhitektonske betonske komade i projekte.

  Od samog osnivanja Escofet je poznat po inovativnom dizajnu koji je rezultat suradnje s vodećim umjetnicima i dizajnerima kroz svako vremensko razdoblje: Iñaki Alday, Eduardo Arrozo, Ramon Benedito, Rafael de Cáceres, Alexandre Cirici, Jose Antonio Coderch, Antonio Cruz, Diez + Diez Diseño, Lluís Domènech i Montaner, Miquel Espinet, Jordi Garcés, Antoni Gaudí…

 • MMCITE

  Nenametljiva elegancija čistih linija.

  Javna područja su fascinantna mjesta gdje se ljudi međusobno upoznaju i doživljavaju povijest grada. Vrlo su ponosni što je njihov dizajn usmjeren na nešto zanimljivo kao i urbana područja. Mogu pružiti vrhunsku kvalitetu svim građanima i utjecati na njihov ukus. Za mmcité, izrada uličnog namještaja je kulturna misija. Mogu potpuno promijeniti lice grada postavljanjem samo nekoliko manjih elemenata.

  Mmcité nije samo dobavljač visokokvalitetnog uličnog namještaja, on je partner za sve one koji žele stvoriti nešto posebno u javnim prostorima. Suvremeni dizajn i prepoznatljiv izraz predstavljaju konstantni standard mmcité.

  Kombiniraju najbolje materijale koji se kontinuirano testiraju.

  Nit vodilja su dvije stvari. S jedne strane dugogodišnje iskustvo, s druge strane, stalni napor za inoviranje materijala. Odabrano je samo najbolje. Funkcionalnost, trajnost i, naravno, cijena pokazali su se najvažnijim kriterijem za njih.

   

 • EUROFORM W

  Euroform w dizajnira i proizvodi različiti urbani namještaja za urbane prostore i sposoban je praktički proizvesti bilo kakav artikal uličnog namještaja na inovativan i personaliziran način. Povijesna klijentela Euroforma uključuje gradove i općine u Njemačkoj, Italiji i Francuskoj, iako novi klijenti trenutno dolaze iz Španjolske, Portugala, Austrije, Hrvatske, Danske, a posebno iz “istočnih susjeda”, Estonije, Litve, Latvije, Rumunjske i Rusija.

  Jednostavne linije, prirodne forme, zaobljeni bridovi, široka paleta boja te posebno obrađen i tretiran prvoklasan materijal. 
  Svi razvojni i proizvodni procesi Euroforma w smješteni su “pod jedan krov”.
  Rezultat toga je sklad elegancije i trajnosti urbane opreme.

 • PROLUDIC

  Proludic projektira igrališta na otvorenom i sportskim područjima već 30 godina i priznat je partner lokalnih vlasti, kampova, operatora autoputa, turističkih klubova, arhitekata …

  Uz ponudu proizvoda koja obuhvaća više od 800 predmeta, nastojimo poboljšati dobrobit svih dobnih skupina: vrlo mala djeca, djeca, tinejdžeri, odrasli i starije osobe.

  Njihova oprema za igranje, sportska oprema, fitness sprave i raspon otvorenog namještaja dizajnirani su i proizvedeni kako bi se zadovoljile potrebe i očekivanja svih korisnika, a prilagodljivi su različitim izgledima stranica i klimatskim varijacijama.

  No, njihov se pristup proteže izvan fokusa proizvoda: usvajaju široki i holistički pogled kojemu je cilj dizajniranje, opremanje i vitalnost igranja i sportskih prostora, te na takav način stvaranje prijateljskih okruženja i poticaja česte upotrebe.

  Nude više rješenja, uvijek uz jamstvo visoke kvalitete, sigurne i izdržljive opreme: pružanje sadržaja za više dobnih skupina na jednom mjestu, rješenja u kojima sva djeca igraju zajedno s aktivnostima koje se mogu podijeliti u potpunoj sigurnosti, s projektom ekskluzivnih igrališta i igara, itd.

  Proludic Grupa ima snažnu međunarodnu prisutnost uz podršku pet ovisnih društava i 40 ekskluzivnih distributera.

  Njihov proizvodni pogon nalazi se u Francuskoj u srcu Loire Valley.

 • INCLUSIVE PLAY

  Njihova je vizija dizajn, razvoj i proizvodnja kvalitetnih proizvoda koji djeci omogućavaju – bez obzira na njihovu sposobnost – igrati se zajedno.

  Često se postavlja pitanje ‘što znači uključivanje’? To znači da svatko bez obzira na pozadinu, dob, spol i sposobnost rebao bi imati iste mogućnosti u životu za istraživanje i postizanje. Iako je glavni fokus Inclusive Playa oko posebnih potreba i invaliditeta (budući da prepoznajemo da je to grupa koja je najviše marginalizirana u dizajnu igrališta) nastojimo stvoriti proizvode koji će oduševiti sve.

  Da bismo podržali ovaj tvrdnju vjerujemo u socijalni model invaliditeta. Drugim riječima, invalidnost je socijalno stvoren problem i na nama je da učinimo potrebne promjene u zaštiti okoliša kako bi se omogućilo puno sudjelovanje osoba s invaliditetom u svim područjima društvenog života. Imajući to na umu, nastoji se stvoriti posve jedinstvene proizvode koji definiraju pravo značenje uključivanja.

  Da se to učinili, gledamo na favorite za igru i opće iskustvo igranja koju uživaju mnoge djece. Također se razmišlja o preprekama kod igranja za djecu koja obično nemaju pristup svim spravama. Takvim je spravama potrebna naša probrazba ili ponovni početak kojim donosimo nove ideje koje će sva djeca voljeti.

  Zahvaljujući stalnom dijalogu s ključnim dobrotvornim organizacijama i vodećim britanskim i europskim organizacijama, imamo razumijevanje i uvid u sve vrsta prepreka za igranje koje mogu utjecati na mnogo djece.

 • GS Web

  GSWeb je vodeće svjetsko ime za mrežnu opremu za igru.

  GSWeb stvara zabavu, uzbudljivu i izazovnu dječju opremu za igru koja je sigurna, pouzdana i dugotrajna. Koristimo istu tehnologiju razvijenu za projektiranje, proizvodnju i izgradnju kabela mostova.

  Inspiriraciju crpe od pauka i paukovih mreža. Baš kao što geometrijski dizajn pauka i GSWeb stvara snažnu i stabilnu strukturu, GSWeb pruža najsigurnije i najstabilnije okruženje igara za djecu svih životnih dobi.

  Proizvodi GSWeb net-play upotrebljavaju nevjerojatno teške i dugotrajne najlonom obložene žičane užadi.

  S jakom čvrstoćom, elastičnošću i žarkom bojom koja se ugrađuje na svako vlakno, ojačano čelikom, nećete naći bolji način za izgradnju sjajnih proizvoda za mrežno igranje.

   

 • RHINO

  Rhino-Ramps je jedan od najboljih i najtiših modularnih skate sustava dostupnih na svjetskom tržištu. Izrađuju se od kombinacije visokokvalitetnih materijala, uz CNC/CAD tehnologiju i savjete iskusnih skatera.

  Prije više od 10 godina, Rhino je postavio standard za konstrukciju montažnih rampi. Sada, nakon dugogodišnjeg iskustva, razvili su savršenu kombinaciju performansi klizanja i trajnosti proizvoda.

  Njihova motažna konstrukcija daje klizačima čvrstu vožnju i osjećaju potrebu da nastave svoj sport. Pocinčani i nehrđajući čelik zahtjeva minimalno održavanje i dugog je vijeka trajanja na projektima javnih radova od najzahtjevnijih četvrti do krajnjih ekstremnih klimatskih oblika.

  RHINO koristi samo najkvalitetnije materijale na raspolaganju za izradu najsposobnijih i izdržljivih rampa na tržištu.

  Raznolikost Rhino-Ramps sustava i njihov osmišljen slijed omogućit će skaterima pravu pustolovinu na valu inercije, uz kontinuirano suprostavljanje zakonima fizike.

 • PLAYTOP

  Playtop podloga je svjetski vodeća lijevana gumena podloga.
  Primjenjuje se za povećanje sigurnosti dječjih igrališta. Svojom dugotrajnošću i kreativnim mogućnostima pogodne za izradu staza i površina u školama, vrtićima, javnim parkovima, tematskim i zabavnim parkovima, sportskim objektima, igralištima u trgovačkim centrima… posvuda gdje želite atraktivnu i sigurnu podlogu.

  Playtop 3D gumene životinje i oblici osmišljeni su za poticanje maštovitosti i meḋusobnu igru. Raznolikost figura stvara uzbudljivo i zabavno igralište koje potiče dječju maštu, socijalne i fizičke sposobnosti.

  Jedinstvena ideja na području interaktivnih podloga.
  Playtop Street je ovalna površina za igru sa 12 satelita postavljenih na sigurnu podlogu Playtop. Na dodir ruke ili noge svaki satelit proizvodi niz boja i zvukova.
  Ovo igralište na otvorenom fizički i psihički stimulira te predstavlja pravi izazov djetetu ili skupini djece, ali i odraslima – od jedne do 101 godinu !

 • 4SOFT

  4soft doo mlada je dinamična tvrtka specijalizirana za stvaranje antitraumatskih posloga za igrališta. 
  Cilj im je povećati sigurnost, trajnost i atraktivnost dječjih igrališta, sportskih terena i ostalih igrališta.
  Prijednost toga je maksimalna iskoristivost ulaganja tako da područje ili igralište s površinom 4Soft pruža doista višenamjensko rješenje s maksimalnim prednostima kako za korisnika tako i za investitora, zajedno s dugim vijekom trajanja.

  Kao izvođači lijevanih antitraumatskih podloga, svjesni smo koliko je vremena potrebno instalirati višekratnu grafiku na mokro površinu izlijevanja:

  • vrijeme za grafičko oblikovanje forme
  • čekanje da se svaka boja zasuši prije nego se počne sa sljedećom
  • pripremanje predložaka
  • spremene kvalicirane ranike kao i umjetnike na licu mjesta
  • više vremena (i dana) za završavanje podloge.

  4SOFT promovira učinkovitiji način za realizaciju zanimljivih lijevanih antitraumatskih podloga.

  On nudi više od dvije stotine montažnih grafika u EPDM-u. Ove grafike se mogu koristiti u bilo kojem području lijevanih podloga u školama, dječjim igralištima i zabavnim parkovima. Grafika čini igrališta zabavnijim područjem, dajući dodanu vrijednost površini igrališta.

 • RUBRIG

  Rubrig je proizvođač sigurnosnih gumenih podova s antitraumatskim svojstvima, od reciklirane gume SBR i EPDM složene na poliuretanskoj osnovi. 

  Tvrtka je opremljenja ekskluzivnom modernom računalnom opremom napravljenom za RUBRIG u Njemačkoj. Proizvođač koristi sveučilišna istraživanja za kontinuirani razvoj i ispitivanje inovativnih sustava podnih obloga. Njihovi glavni proizvodi su sigurnosne gumene pločice za sportske, dječje i druge objekte na otvorenom i zatvorenom prostoru s visokim rizikom od ozljeda.

 • MONDO

  U skoro 70 godina strastvenog rada tisuće sportskih natjecanja odvilo se na Mondo podlogama i dalo izvrsne rezultate i obaranje mnogih svjetskih rekorda, te svojih vlastitih.

  Zahvaljujući pomoći sportaša i stalnoj povratnoj informaciji, redefinirali su standarde sportskih područja, te postavili mjerilo za nova postignuća.

  Stvaraju proizvode koji su oblikovani prema stvarnim potrebama, posebno za postizanje što boljih rezultata. 

  Danas sa istom strašću i veseljem djele svoje znanje i iskustvo sa kupcima i sportašima širom svijeta, kako profesionalnih tako i amaterskih.

  Mondo je uvijek pomicao granice uspjeha jer nudi jednostavne, high-end proizvode koji se ističu na tržištu. 

  Svoju proizvodnju održavaju izravno se povezujući da sportašima. Nastoje u potpunosti razumjeti njihove potrebe, te definirati riješenja koja su razvijena posebno za njih počevši od namjanjh detalja.

  Nastoje unapirijditi tržišnu inovaciju kako bi osigurali neprekidno rastući sadržaj tehnologije i proivodne kavlitete.

  Mondo će uvijek jamčiti širok i daljnji razvoj visoke proizvodnje svojih proizvoda čija se paleta posebno fokusira na svaki sport i njegove potrebe zasebno.

 • JOFEL

  Jofel je multinacionalna tvrtka posvećena proizvodnji, prodaji i distribuciji sustava i opreme za profesionalnu higijenu i čišćenje. Na međunarodnom tržištu prisutni su već više od 30 godina, osnovani u više od 80 zemalja na svih pet kontinenata.

  Jofel je sveobuhvatno poduzeće za opskrbu i mjerilo u proizvodima najnovije generacije zbog kvalitete i širokog raspona dostupnih proizvoda, pružene usluge te istraživanja i razvoja u sektoru profesionalne higijene i čišćenja.

  Njihova djelatnost uglavnom se razvija na institucionalnom tržištu. Imaju najkompletniji portfolio proizvoda, sa solidnom komercijalnom i distribucijskom mrežom u svim zemljama u kojima su prisutni, vodeće tvrtke u Španjolskoj i Meksiku.

  Proizvodna aktivnost se provodi u Španjolskoj i Meksiku, što Jofelu daje međunarodni industrijski karakter da se približi svjetskom tržištu proizvodima prilagođenim posebnim potrebama i osobitostima. U tijeku rada koje obavlja R + D + I odjel omogućava stvaranje novih proizvoda iz dana u dan.

 • BEMETA

  Oprema za kupaonice izrađena je od kromiranog mesinga vrhunske kvalitete. Stakleni elementi na određenim proizvodima dodatno naglašavaju vizualnu atraktivnost. Pristup R3 temelji se na dizajnu zapaženih arhitekata, kao i vlastitim dizajnerskim konceptima, a obuhvaća potpunu uslugu, od projekta do realizacije. Veliki dio realizacije R3 pristupa ostvaren je u hotelskim lancima: Hilton Hotel Berlin, Hilton Hotel München, Radisson SAS Schwarzer Bock Wiesbaden, Radisson SAS Hotel Hamburg, Radisson SAS Hotel Erfurt, Crowne Plaza Hotel Berlin, Hotel Intercontinental Hamburg, Plaza Hotel Berlin… Osobita je pažnja posvećena razvoju linije Help – programu opreme za pomoć osobama s teškoćama u razvoju i kretanju. Linija uključuje ručke, rukohvate i sklopiva sjedala.

 • STILCASA

  Spoj funkcionalnosti i estetike svakako je dobitna kombinacija, bez obzira na to o kakvom je prostoru riječ. Široka paleta luksuzne opreme za hotele, banke, restorane, predvorja zgrada raznih javnih institucija, šoping centre i slične prostore.

 • VONDOM

  Kultura dizajna ključ je našeg uspjeha. To tjera na stvoranje nove zbirke koje daju prostorima novu dimenziju. Stvaranje dijaloga između okoliša i oblika. Vondom komadi transformiraju najjednostavniji prostor u ambijent ispunjen glamourom, jedinstvenim i izvanrednim. To je ono o čemu se radi, stvaranje atmosfere gdje se možemo držati života i osjećati da smo ovdje, da živimo, uživamo i okružimo se ljepotom.

  Sve to bez da zaboravimo bogatsto naše okoline. 

  U Vondomu istražuju i rade na razvoju visoke tehnologije i stvaranju održivijih materijala. Poštovanje okoliša nalazi se u njihovom DNK. Njihov proizvodni sustavi izaziva ovdje i sada da se preseli u jedinstveni teren budućeg inžinjeringa. Znanje koje djele na radionicama, konferencijama, izložbama i događajima.

  Najbolji dizajneri u svijetu, strastveno zaljubljeni u dizajn, umjetnost, funkcionalnost i održivost dizajniraju za Vondom.
  Ako se tome doda iskustvo na tehničkoj razini i kreativnost, rezultat je inicijativa sa velikom vrijednošću. Jedan od najinovativnijih procesa u području dizajna u ovom trenutku, rotacijsko lijevanje, je najzastupljenija tehnologija za razvoj novih proizvoda, kao i uporaba tekstila, metala, stakla …